Reginald, Redmer en Jildert winnen felbegeerde Oscar

Op dinsdag 3 Juli werd op het Marne College weer de jaarlijkse Oscaravond georganiseerd.

Hierbij streden leerlingen van 3-SDV (sport, dienstverlening en veiligheid) wie de beste ‘korte film’ kon maken. De leerlingen hadden begin mei van stichting TV Bolsward de opdracht gekregen om een korte film te maken. De opdracht kregen de leerlingen in een speciale les waarbij redactielid Ton Visser de leerlingen tips en tricks gaf bij het maken van een film.

Het thema was dit jaar vrij maar de leerlingen moesten wel een minimaal aantal shots gebruiken en ook een aantal effecten gebruiken. De Oscaravond werd een heus galafestijn waarbij de ouders van de leerlingen getrakteerd werden op heerlijke Italiaans eten die de leerlingen zelf hadden klaar gemaakt en ook door de leerlingen werden geserveerd.

Diezelfde ouders waren tevens jury en die kozen Reginald Bokma, Redmer Falkena en Jildert Rinia tot de winnaars uit. ( Zie foto ) Hun film ging over de droom om formule 1 coureur te worden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.