Ratatouille in filmhuis Bolsward

Remy, een gepassioneerd ratje, droomt ervan ooit een grote Franse chefkok te worden, ook al ziet zijn familie dat niet zitten.

Niets houdt hem echter tegen en alsof het zo moest zijn, raakt hij verzeild in het riool van Parijs. Remy komt precies uit onder het beroemde restaurant van zijn culinaire held, Auguste Gusteau. Ondanks de gevaren waar hij als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker in de keuken van een verfijnd Frans restaurant tegenaan loopt, zet Remy’s passie voor koken al gauw de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop.

Zat. 28 april 10.30 uur (zaal open 10.00 uur)
Ons Gebouw, Broereplein 7/8, 8701 JC BOLSWARD
Entree: € 4,- (inclusief drinken en lekkers in de pauze)

Regie: Brad Bird | Cast: Patton Oswalt (Remy), Lou Romano (Linguini), Ian Holm (Skinner), Brian Dennehy (Django), Peter O?Toole (Anton Ego) e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2007

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.