Raboronde van Bolsward

De 17e Rabo ronde van Bolsward vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 14 mei om 19.00 uur. De ronde wordt georganiseerd voor de categorieën: Elite-mannen, Beloften en Amateurs.

Dit criterium door het historische centrum van Bolsward valt net als vorig jaar in het pinksterweekend van de Fietselfstedentocht .

Om de ronde voor de renners nog aantrekkelijker te maken is er ook dit jaar extra veel prijzengeld beschikbaar. Naast het gebruikelijke prijzenschema zijn er weer extra sprintpremies ter beschikking gesteld door de Bolswarder middenstand.

De ronde heeft de laatste jaren steeds grote namen als winnaar. Sierk Jan de Haan, René Hooghiemster, Jan Bos en Arjan Stroetinga hebben de afgelopen jaren op de hoogste trede van het prachtige stadhuis in Bolsward gestaan.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.