Rabobank verhuist naar de Remise

Het kantoor van de Rabobank Bolsward, welke nu nog is gevestigd op het Skilwijk, verhuist in het 1e kwartaal van 2016 naar De Remise.

Het huidige pand was gedateerd en voldeed niet meer aan de huidige eisen maar de bank vond het belangrijk dat men wel in Bolsward bleef. Vandaar dat er gezocht werd naar een nieuwe ruimte die aan de huidige eisen kan voldoen.

Dat werd gevonden in de Remise aan de Snekerstraat. Hier zal binnenkort begonnen worden met de inrichting van het nieuwe kantoor. Aan de dienstverlening veranderd niets en ook de mogelijkheid om binnen te pinnen blijft.  Wel wordt nog gezocht naar een pin mogelijkheid buiten het pand.

Daarnaast zal ook de mogelijkheid om sealbags te storten aanwezig blijven.

 

©TV

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.