Rabobank verdwijnt uit Bolsward, Joure en Lemmer

Het Rabobank-kantoor in Bolsward. FOTO GOOGLE MAPS

De Rabobank-kantoren in Bolsward, Joure en Lemmer zijn door de coronacrisis al maanden dicht en zullen dat ook blijven: Rabobank heeft besloten deze kantoren definitief te sluiten.

Reden is dat steeds meer mensen hun bankzaken online regelen en dus steeds minder een bankkantoor bezoeken. Volgens de bank is deze ontwikkeling versneld door de coronacrisis.

Zo gaat Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland van vier naar nog maar één vestiging: alleen het kantoor aan het Martiniplein in Sneek blijft open. Geld kan opgenomen worden bij gele automaten van Geldmaat, alle automaten van ABN Amro, Rabobank en ING veranderen op den duur in Geldmaat-automaten. Geldmaat plaatst in de regio nog een aantal extra automaten voor het storten en opnemen van biljetten en muntgeld, aldus Rabobank.

De Rabobank-vestiging in Bolsward verhuisde in 2016 van het pand aan het Skilwyk naar de Snekerstraat, bij het busstation. Onlangs werd al bekend dat ook de Rabobank-kantoren in Grou, De Westereen, Drachten, (één in) Heerenveen, Ferwert en Kollum dicht blijven.

Bron bericht: www.lc.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.