PvdA Súdwest-Fryslan zet zich in voor mantelzorgers

Ook buiten de verkiezingen is de PvdA Súdwest-Fryslân zichtbaar. Aanstaande zaterdag 16 april is de PvdA-stand aanwezig van 13.00 – 16.00 uur op het Schaapmarktplein in Sneek.

Met als thema de Mantelzorg in Súdwest-Fryslân. Mantelzorgers zijn mensen die zorgen voor een kwetsbaar iemand in hun naaste omgeving. Dat kan een partner, kind of ouder zijn. Ook buren, vrienden en kennissen kunnen voor elkaar zorgen en zo mantelzorg verlenen. De steun en zorg die mantelzorgers geven is onvervangbaar door de relatie die ze hebben met de ontvangende partij. Mantelzorgers weten vaak het beste wat de ontvangende partij nodig heeft.

Maar wie zorgt er voor de mantelzorger?
Ze vormen het sociale cement van onze samenleving en zijn dan ook onmisbaar. Om hen te versterken kunnen zij ondersteuning krijgen van de gemeente. De PvdA wil graag weten aan welke zaken zij behoefte hebben. Wij willen u vragen stellen over hoe u denkt dat de rol van mantelzorgers verlicht kan worden.
Bent u of kent u een mantelzorger en wilt u de PvdA vertellen wat er in uw ogen beter of anders kan, kom dan zaterdag langs bij de marktkraam van de PvdA. Raadsleden, bestuursleden en wethouder Stella van Gent zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.