PvdA organiseert vrijdag a.s. een thema-avond herbestemming stadhuis Bolsward.

Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd door wethouder van cultuur, Wigle Sinnema over de ontwikkelingen en stand van zaken.

 

Op vrijdagavond 14 maart om 20.00 uur organiseert de PvdA Súdwest- Fryslân een Thema-avond Aanwezig is ook over de herbestemming en nieuwe invulling van het stadhuis van Bolsward.

Gedeputeerde cultuur Jannewietske de Vries en verantwoordelijk voor de Nuon investeringen, zij geeft uitleg waarom de provincie middelen steekt in de herbestemming van het Stadhuis. Ook geeft zij aan wat de kansen zijn voor Bolsward betreft Culturele Hoofdstad 2018.

De PvdA Súdwest-Fryslân heeft steeds initiatieven genomen om de leegstand van het stadhuis kenbaar te maken bij publiek en burgers middels een informatieavond op 1 maart 2012 en in een bomvolle Vierschaar van het stadhuis tijdens ‘Het Gesprek van Bolsward’ op 4 november 2012, daar veel aandacht aan heeft gegeven.
Belangstellende zijn van harte welkom!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.