PVDA maakt zich zorgen over afhandeling van vragen aan de gemeente

De fractie van de PVDA Sudwest Fryslan stelt vragen aan het college van burgemeester en wethouders over de afhandeling van vragen.

Dit naar aanleiding van een uitzending van het tv programma Kassa waarin verslag werd gedaan van een onderzoek waarin het programma wilde achterhalen hoe gemeenten er voor staan met de afhandeling van zorgvragen met name op kennis-en serviceniveau.
Onze gemeente eindigde op de 32e plaats van de 36 onderzochte gemeenten in het noorden van het land.

Wat de PvdA Súdwest Fryslân betreft een bedroevend resultaat. De PvdA wil van het College weten wat haar reactie hierop is en wat zij gaat doen om tot een betere dienstverlening te komen. Een goede afhandeling van mondelinge, telefonische en schriftelijke vragen binnen de gestelde termijnen moet onze topzorg zijn, vindt de PvdA.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.