Puur Posthuma

Puur Posthuma is een Bakkerij gelegen aan Appelmarkt 2 in Bolsward.

Meer informatie over Puur Posthuma in Bolsward

Nyncke Posthuma is als derde generatie verantwoordelijk voor het familiebedrijf Puur Posthuma. Samen met haar team zet ze zich dag en nacht vol passie in om het mooie bakkersvak uit te voeren. Bij Puur Posthuma hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en transparantie. Het brood gaat rechtstreeks van boer Arnout naar de collecteur, vervolgens naar de molenaar in Leeuwarden en uiteindelijk naar de bakkers in Wommels. Het graan wordt duurzaam geteeld door gecertificeerde boeren die persoonlijk bekend zijn bij Puur Posthuma. Deze boeren dragen bij aan de verduurzaming van de graanketen door onder andere akkerranden met bloemen te voorzien, de bodemkwaliteit te verbeteren en het gebruik van gewasbestrijdingsmiddelen te verminderen. Door te bakken met Nedertarwe dragen de bakkers bij aan een betere wereld. Ze streven naar producten met zoveel mogelijk kracht en smaak uit de natuur. Iedereen kan helpen om duurzamer te ondernemen door te kiezen voor producten van Nedertarwe.

Wil je weten wat Puur Posthuma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puur Posthuma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puur Posthuma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur Posthuma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Puur Posthuma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puur Posthuma

Bezoekers bekeken ook