Puur ijs en Chocolade opent de deuren

De liefhebbers van chocolade, ijs of de combinatie daarvan hoeven niet lang meer te wachten totdat Puur ijs & chocolade haar deuren opent.

Het bedrijf aan het Marktplein is een jonge formule, gespecialiseerd in ambachtelijk bereid schepijs en handgemaakte bonbons en chocolade en heeft inmiddels tien vestigingen.

Het bedrijf kenmerkt zich door gebruik te maken van pure producten. Dit betekent zo min mogelijk kleur- en smaakstoffen en het gebruik van Fairtrade producten.

Afgelopen vrijdag werd de ijsvitrine geplaatst, nu nog leeg maar vanaf  vrijdag 4 maart gevuld. Vanaf 10 uur staan de medewerkers van dit nieuwe bedrijf voor u klaar. De opening tijden zijn ma van 13:00 tot 18:00 Di wo en do van 10:00 tot 18:00 en vrij van 10:00 tot 21:00 en zaterdags van 10:00 tot 17:00 .

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.