Pumprun van Bolsward

De straten van Bolsward staan niet echt bekend als toegankelijk voor het lopen op hoge hakken. Toch is één van die straten op 15 juni het decor voor de Pumprun van Bolsward.

In drie verschillende categorieën wordt die middag gestreden om snelheid of om de mooiste outfit. De start is vanaf Rijwielhandel de Kroon – Achter de Smeden – tot aan het Marktplein ter hoogte van DA Drogist Atsma. Een afstand van zo’n 70 meter.

Je kunt deelnemen in één van de volgende categorieën:

1. Estafette kids
leeftijd tm 12 jaar – je rent in een groep van 4 personen

2. Individueel jeugd
leeftijd 12 tm 17 jaar

3. Individueel 18+
leeftijd vanaf 18 jaar

In groep 1 is er één hoofdprijs te winnen en gaat iedereen sowieso naar huis met een ijsje van Lunchroom Miedema.

In groep 2 en 3 wordt er gerend voor een eerste prijs en een prijs mooiste outfit. –

De eerste 50 deelnemers van groep 2 en 3 die zich deze dag melden, ontvangen een mooie goodiebag, dus adviseert de organisatie om er op tijd bij te zijn.

Een glamour drankje op een van de terrassen en winkelen in de stad maakt de dag compleet. Opgave kan inmiddels al, inschrijfformulieren liggen klaar in meerdere winkels in Bolsward.

In de categorie 1 & 2 is toestemming van een van de ouders een vereiste. Je rent mee op eigen risico. Voor meer informatie ga je naar: https://www.facebook.com/pages/Pump-Run-Bolsward/218554058285422

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.