Provincie onderzoekt verbinding Sneek-Leeuwarden

Rijdt u regelmatig van Leeuwarden naar Sneek of andersom via de N354? Reist u liever met het openbaar vervoer van en naar Sneek? Of woont u vlak bij deze weg? Om inzicht te krijgen in hoe mensen deze provinciale weg ervaart, doet de Provincie Fryslân onderzoek.

De N354 tussen Sneek en Leeuwarden is een belangrijke verbinding binnen Fryslân. “We gaan onderzoeken hoe we die weg veiliger kunnen maken, hoe we de doorstroom van het verkeer aanzienlijk kunnen versnellen en of we beide doelen tegelijk kunnen realiseren’’, zegt gedeputeerde Avine Fokkens-Kelder.

Met behulp van de uitkomsten van de vragenlijst brengt de provincie in kaart hoe het verkeer op de huidige N354 in toekomst veilig én vlot kan blijven rijden. Omdat er ook andere wegen en routes zijn in het gebied tussen Sneek en Leeuwarden zijn die ook meegenomen in het onderzoek, net als de rol van fiets en openbaar vervoer.

De enquête is hier te vinden: www.fryslan.frl/n354.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.