Promogroep The Marilyns gaat internationaal

Afgelopen jaar was de promogroep The Marilyns voor het eerst in Bolsward in het openbaar te zien tijdens Bolstjurrich Heamiel festival 2015.

The Marilyns is een groep van 5 dames kenmerkend aan de groep zijn de welbekende Marilyn Monroe jurken . Jurken die hoofden doet omkijken en harten doet bonzen. Afgelopen zaterdag werd hun flyer en poster gepresenteerd in Klokkenatelier / Antiekzaak Michel de Vries op de Jongemastraat.

“De fotosessie was op  28 november in de winkel op de Jongemastraat en toen werd er door de voorbijgangers  al heerlijk mee gegluurd door de ramen van de zaak en gaven de dames zo nu en dan een handkus en knipoog naar dit spontane publiek “: Aldus Tineke de Vries.

De promogroep is ontstaan nadat in 2014 klokkenatelier Michel de Vries 20 jaar bestond en Tineke de Vries vond dat er iets speciaals moest gebeuren. Bij dit feest genaamd The Middelsee Hayride waren 8 live bands aanwezig, modellen, fotografen en werden The Marilyns voor het eerst ingezet. Dat werd dermate positief ervaren zodat er besloten werd om met de Marilyns als groep door te gaan in 2015.

De groep bestaat uit verscheidende klassieke modellen met een looks van jaren 50 zoals Marilyn Monroe vroeger , daarbij is het muziekgenre voor deze groep Rockabilly en Rock ’n Roll.

Ze voeren promotie, reclame en PR werkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Zo flyeren de dames of zijn ze heuse gastvrouwen tijdens bepaalde evenementen, zoals onlangs het Freezz Festival. Entertainen hoort ook bij de werkzaamheden en wordt er door de dames gedanst. Daarvoor wordt dan ook regelmatig flink geoefend.

De dames kijkt bij evenementen niet alleen naar het publiek maar bezoekt ook, indien mogelijk, de sponsors van zo’n evenement. Zo werden tijdens hun act bij Bolstjurrich ook bedrijven bezocht die aan de Heamiel hadden bijgedragen. Zodat ook zij iets mee konden pikken van het evenement. Tineke de Vries vindt zulke bezoekjes ook een belangrijk (zakelijk) onderdeel van hun optredens.

Op 7 April 2016 staat het eerste internationale optreden voor de deur want dan reist de groep af naar Zweden voor de Crazy Rockabilly Cruise. Een cruiseschip – reis van Stockholm (silja galaxy) naar Finland en weer terug. Een reis van 23 uur. Hier zal de groep gaan optreden met tal bands en met o.a Lee Rocker uit Amerika van de welbekende Stray Cats.

Mensen vinden het leuk om geëntertaind te worden en dat bestaat niet alleen uit dansen, dus ook een drankje aanbieden of flyeren hoort erbij “: Aldus Allissa Homan eigenaresse van Company de Creativo ( modellenbureau) , een ” handige linker hand ” van Tineke de Vries.

Het publiek reageert positief op de performance van de groep en worden ze met een brede glimlach ontvangen.
Er ontstaat een vermakelijke interactie tussen The Marilyns en publiek doordat het publiek betrokken word bij hun live “photoshoots” , catwalk show en act’s. Ook moet men niet op raar opkijken als The Marilyns u vragen om met hen te dansen .

Normaal bestaat de groep uit 5 dames maar voor de reis naar Zweden wordt het gezelschap uitgebreid naar 9 personen want dan gaat ook een fotograaf en DJ Sneaky Pete , zanger van Highway 54 “Pieter van der Bij ” mee op reis. Een reis waar de dames nu al naar uitzien en waar druk voor wordt geoefend. Als Bolsward het leuk vind zijn deze dames ook weer in Bolsward te bewonderen tijdens Bolstjurrich/ Heamiel 2016.

Voor info mbt deze prachtige enthousiaste maar ook actieve groep dames kunt u contact opnemen met Tinekedevries@live.nl of op zaterdag aanwezig Klokkenatelier Michel de vries te Bolsward ( antiekzaak).

” Tot ziens, “kind regards…: The Marilyns

(©TV)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.