Promo wedstrijd scBolsward – sc Heerenveen

BOLSWARD- Zaterdag 5 maart nemen de sterren van het Oldstars Bolsward team het op tegen de Oldstars van sc Heerenveen.

Ter introductie van het Walking Football worden in Bolsward demonstratiewedstrijdjes gespeeld. De eerste wedstrijd start om 14:30 uur op het hoofdveld van sportcomplex SC Bolsward, voorafgaand aan de wedstrijd van sc Bolsward 1 tegen Heeg 1. In de rust van dat duel vindt de tweede wedstrijd plaats op het hoofdveld.

Achter de schermen
Iedere maandagochtend om 9:30 uur komen de Old Stars bijeen. Na een lekkere kop koffie en de laatste transfergeruchten te hebben doorgesproken, volgt het sportieve gedeelte, Walkingfootball.

Voor de Old Stars is een speciale voetbalvariant ontwikkeld; Walking Football. Bij deze variant van voetbal mag niet gerend worden en wordt er zonder keepers gespeeld. Bovendien mag de bal niet boven de heup komen. Het is dus geschikt voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt het spel gespeeld in een veld afgezet met boarding, zodat de bal niet uit kan gaan.
VeelzijdigPass- en trapoefeningen, positiespellen en natuurlijk een partijspel: alles komt aan bod op de trainingen die worden geleid door een trainer van sc Heerenveen. Na afloop van de training wordt de voetbalkantine nogmaals aangedaan om gezellig na te praten. Naast alle gezelligheid en trainingen krijgen de deelnemers een fit-test onder leiding van een fysiotherapeut en natuurlijk een sc Bolsward/sc Heerenveen tenue. Een Old Stars seizoen duurt in totaal 20 weken en kost 65 euro per seizoen.
Ontmoet de Oldstars
Wilt u ook kennis maken met het Walking Football? Dan is dit wellicht uw kans om het eens van dichtbij mee te maken! De Oldstars en de trainer vertellen u graag over hun ervaringen met Walking Football.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.