Projectkoor: Zing mee als een madonna!

​Heb jij altijd al eens willen zingen in een koor? Wil je nóg beter leren zingen? Of samen met anderen een voorstelling maken? Dat kan! Je kunt in maart deelnemen aan het projectkoor van Fammuze uit Leeuwarden, dat in vier donderdagavonden in maart toewerkt naar een optreden met het thema ‘Zing mee als een madonna!’.

Het projectkoor is een initiatief van vrouwentheaterkoor Fammuze uit Leeuwarden. Met het projectkoor wil Fammuze andere vrouwen vrijblijvend en laagdrempelig kennis laten maken met het zingen in een koor en het werken aan een korte voorstelling. Het thema ‘Zing mee als een madonna!’ past goed bij de stijl van Fammuze; eigenzinnig, vrouwelijk en soms een beetje theatraal. De nummers, die worden gerepeteerd in het projectkoor, zijn dan ook heel divers: van het Ave Maria tot Lady Gaga, van Brigitte Kaandorp tot Ellen ten Damme.

Het projectkoor vindt op vier donderdagavonden in Leeuwarden plaats: ​op ​
10, 17, 24 en 31 maart. Het wordt afgesloten met een spetterend optreden in Theater De Bres op zondag 3 april, als onderdeel van het concert ‘Fammuze 4 Family & Friends’.

Heb je interesse, dan ben je van harte welkom! Meld je wel even aan via fammuze (at) hotmail.com, deelname aan het projectkoor is gratis.

Fammuze is een eigenzinnig en eigentijds vrouwenkoor in Leeuwarden, met een gevarieerd vierstemmig repertoire. Het koor geeft ongeveer zes concerten per jaar, repeteert iedere donderdagavond in Leeuwarden en ​kan nog een aantal leden​ gebruiken
. Meer informatie over Fammuze is te vinden op www.fammuze.nl.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.