Project Sinnedak, energie uit eigen stad.

Bolsward krijgt een eigen zonnepark. Op het dak van het schiphuis van de Bolswarder Watersport vereniging (BWS)worden zonnepanelen geplaatst. Bolswarders, bedrijven en verenigingen kunnen meedoen aan dit lokale groene energie project.

De Bolswarder energie coöperatie DEBo is samen met BWS de initiatiefnemer van het project.

Wilt u meer weten over het Sinnedak? Op maandag 14 mei bent u vanaf 19:30 uur welkom bij het schiphuis van BWS aan de Workumertrekweg. De koffie staat klaar.

Het asbest van het dak is ondertussen vervangen door nieuwe dakplaten.De volgende stap is het plaatsen van de zonnepanelen. Op deze avond kunt u het nieuwe dak bewonderen en u laten voorlichten over het project.

Het doel van hetSinnedak project is om gezamenlijk lokaal groene energie te op te wekken. Zo kunt u besparen op de energie rekening en bijdragen aan een beter milieu. Winst uit de coöperatie wordt geïnvesteerd in Bolsward.

Niet alle zonnepanelen zijn nog verkocht, dus u kunt nog meedoen!

DEBo is EnerzjyfoarBoalsert.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.