Programma Theater Sneek

Programma Theater Sneek: week 47

Familievoorstelling

Aadje Piraatje viert Sinterklaas (4+)

In de interactieve voorstelling vertelt Ton een aantal verhalen uit het nieuwste boek van Aadje Piraatje en het Sinterklaasverhaal. Ook zingt hij sinterklaasliedjes met de kinderen. Kinderen mogen verkleed als piraat komen, want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen.

In de verte zien de piraten de pakjesboot van Sinterklaas naderen. Het schip entert voor de verandering eens dat van de piraten. Aadje is niet bang voor Sinterklaas, maar de rest van de heren blijken hun tong te zijn verloren en durven pas te zingen als Sinterklaas al lang uit zicht is verdwenen. In de voorstelling wisselt Aadje van tanden en leert hij lezen. Verder wordt met de andere piraten een piratensneeuwpop gemaakt en is er zware storm op zee.

Datum: zaterdag 26 november 2022
Aanvang:
14.00 en 16.00 uur
Locatie: Noorderkerkzaal (Oud Kerkhof 11)
Entree: € 10,00

Familievoorstelling

De Grote Sinterklaasshow (3+)

Ook dit jaar brengen Sint Nicolaas en zijn Pieten een bezoek aan Sneek. Op zondag 27 november is hij aanwezig tijdens de Grote Sinterklaasshow in Theater Sneek, een vrolijke sinterklaasvoorstelling met veel spektakel. Na afloop is het mogelijk om in de foyer de goedheiligman een hand te geven. Er zijn drie voorstellingen.

Datum: zondag 27 november 2022
Aanvang:
13.00, 15.00 en 17.00 uur
Locatie: Tüöttenzaal (Westersingel 28)
Entree: € 5,00

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.