Programma Theater Sneek: week 51

Programma Theater Sneek: week 51

Muziek

Frommermann – FrommerKerst met Porgy Franssen

Frommermann viert dit jaar zijn muzikale kerstfeest met Porgy Franssen, een van Nederlands grootste acteurs. De ronkende stemmen van Frommermann zingen de mooiste kerstliederen van Gustav Holst, Wim de Bie, Hugo Wolf, Ella Fitzgerald en meer. De muziek wordt afgewisseld door prachtige, grappige en ontroerende teksten die reflecteren op het kerstgevoel.

De muzikale vriendengroep Frommermann zingt en speelt sinds 2005 graag nostalgische hits, klassieke pareltjes en hedendaagse meezingers. Het collectief bestaat uit vocalisten Jan-Willem Schaafsma (tenor), Erik Slik (tenor), Fabian Egli (bariton), Jan Willem Baljet (bariton) en Timotheus Maas (bas). Zij worden begeleid door Paul van Utrecht (gitaar), Celia García-García (piano) en Maurice Lammerts van Bueren (piano).

Porgy Franssen studeerde aan de Maastrichtse Toneelacademie. Hij won grote prijzen als de Arlecchino, een Louis d’Or voor zijn rol in de VPRO-serie ’Bij nader inzien’ en de Mary Dresselhuys Prijs voor zijn gehele oeuvre.

Franssen schitterde op het grote doek in onder andere ‘De Heineken Ontvoering’, ‘Een echte Vermeer’ en ‘Foeksia de Miniheks’. Hij speelde ook in televisieseries als ‘Flikken Rotterdam’, ‘Wij Alexander’ en ‘Keyzer & De Boer Advocaten’.

Datum: vrijdag 23 december 2022
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Noorderkerkzaal (Oud Kerkhof 11)
Entree: € 19,50

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.