Programma bij zwemdoorkomst Maarten van der Weijden

18,19 en 20 is de 11 stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Hij gaat voor het goede doel, “It giet oan, tegen kanker, de Elfsteden zwemmen.

© Niels de Vries

Op zondagochtend (geschatte tijd 08.30) zwemt hij door Bolsward. Daarbij krijgt hij ter hoogte van de Blauwpoortsbrug, in het gras bij  het Heechhout, zijn Elfstedentochtstempel.  Rondom zijn doorkomst is er ook een programma voor de toeschouwers.

 

Programma Bolsward:

08.00 start podiumprogramma Heechhoutpad. Hier is tevens, na podiumprogramma, de finish van de zwemmers die voor het goede doel zwemmen.

* Opening wethouder/burgemeester.

* Bezinning Sander de Hosson leest een stukje voor uit zijn boek “Slotcouplet”.

* Lissane Spaander zingt “Vechtersbaas” en “Kijk naar mij”.

* Een patiënt vertelt zijn/haar verhaal.

* Een (voormalig) topsporter vertelt over motivatie.

08.30 verwachte doorkomsttijd Maarten.

09.00 Start zwemstuk 500 meter start op Kruiswater, 2 kilometer start bij de 2e Tille, finish 500 meter en 2 kilometer is op Heechhoutpad.

Ca. 11.00 uur Einde.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.