Proces verbaal na verlaten plaats ongeval (update)

Bolsward – De politie heeft een 42-jarige uit de gemeente Sudwest Fryslan aangehouden voor het verlaten plaats aanrijding en het rijden onder invloed van alcohol.

Bij de politie kwam op zondagochtend rond 01:45 uur een melding binnen dat een voorbijganger in de bosschages op de A7 bij afslag Bolsward centrum een auto zou liggen. Hierop is er door de agenten een onderzoek ingesteld en ze troffen niemand aan in of bij de auto. Aan de sporen in de auto was te zien dat de bestuurder gewond moest zijn geraakt.

Hierop werd er door de agenten gezocht naar de bestuurder. Deze vonden ze in een café in Bolsward. Hier werd de 42-jargie bestuurder aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval en het rijden onder invloed van alcohol. De verwondingen bleken mee te vallen en hij hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen.

Aan het politiebureau blies de verdachte /l, hiervan en van het verlaten plaats ongeval zal een proces-verbaal opgemaakt worden.

Foto: Brandweer Bolsward

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.