Primera/ING Kleurwedstrijd voor kinderen t/m 10 jaar!

Op het ING-servicepunt in Primera Bolsward kunnen ING-klanten en zij die dat willen worden terecht voor vele bankzaken.

Zoals het openen van rekeningen voor (klein)kinderen. Om dit extra aandacht te geven heeft Jacoline Engelmoer van het ING Servicepunt een kleurwedstrijd voor kinderen t/m 10 jaar georganiseerd.

In de winkel, bij het ING-servicepunt, liggen kleurplaten klaar die echt iedereen mag meenemen! Kleur ze zo mooi en origineel in en lever ze weer in bij Primera. Voor iedereen die een kleurplaat inlevert staat er een tasje met ene kleinigheid klaar. Inleveren kan t/m vrijdagavond 25 maart waarna op zaterdag 26 maart de paashazen van Bolsward de twee mooiste kleurplaten zullen kiezen. Die worden beloond met een Primera-cadeaubon van maar liefst 12,50. Met deze cadeaubon kunnen niet alleen kinder-artikelen gekocht worden maar ook bijvoorbeeld een andere cadeaukaart uit het grote assortiment van Primera. Er is een cadeaubon voor de jongste categorie en 1 voor de oudste categorie.

Primera Bolsward en ING Servicepunt zijn gevestigd aan de Nieuwmarkt 13 en hanteren dezelfde openingstijden:
Maandag – Donderdag 8.00-18.30, Vrijdag 8.00-21.00, Zaterdag 8.00-17.00

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.