Primera opent nieuw feestwinkeltje in Bolsward

Het hele jaar door zijn er dierbaren jarig, vieren een jubileum, gaan met pensioen, trouwen of vieren een andere gelegenheid. Primera Bolsward staat de komende weken in het teken van het vieren van dergelijke gelegenheden.

In de winkel is het feest en er worden allerlei suggesties geboden voor een origineel en passend cadeau en/of versieringvoor iedere gelegenheid. Die suggesties zijn sinds kort ruim uitgebreid want Primera-ondernemer Niels Engelmoer heeft een heus feestwinkeltje geopend in zijn winkel.

Het is een soort shop-in-shop geworden met volop keuze en diverse humoristische artikelen zoals mokken met spreuken of de vele hulde/kroonschilden met leuke teksten. “Hiermee kun je elke gelegenheidin alle opzichten zo leuk en feestelijk maken als je wilt”, vertelt Engelmoer enthousiast.
Combineer een cadeaukaart.

Het nieuwe gift-assortiment leent zich uitstekend voor een combinatie met een cadeaukaart waarvan Primera Bolsward er meer dan 100 in het assortiment heeft.Of in combinatie met een Staatslot met als eindcijfers het geboorte- of jubileumjaar van de ontvanger! O.a. de humoristische, leuke mokken en snoeptrommels lenen zich dan ook uitstekend om er iets in te doen en feestelijk te verpakken.

Primera Bolswardnodigt iedereen uit om op hun nieuwe feestje te komen en zal iedereen voorzien van de juiste tips, suggesties én van feestelijke verpakking. Dit zodat iedereen met een passendcadeau en/of versiering naar huis gaat.

Primera is gevestigd aan de Nieuwmarkt 13 te Bolsward en is elke dag om 8 uur open. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag sluit men om 18.30, op vrijdag om 21.00 en op zaterdag om 17.00.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.