Primera Bolsward speelt in op economisch herstel met de ‘Goed voor je KNIP weken’.

BOLSWARD – Na een aantal edities van de ‘Goed voor je KNIP’ weken bij Primera Bolsward is het ook dit jaar mogelijk om, van 2 februari t/m 22 februari 2015, te profiteren van hoge kortingen.

De ‘Goed voor je KNIP’ acties komen hiermee op het juiste moment gezien de recente berichtgeving over het economische herstel. Tijdens de ‘Goed voor je KNIP’ weken kunnen consumenten kortingsbonnen uitknippen en inleveren bij Primera Bolsward. Hiermee kan tot € 130,00 bespaard worden. Consumenten krijgen de folder met daarin de kortingsbonnen thuisgestuurd of kunnen deze ophalen in de winkel aan de Nieuwmarkt.
Overigens is er zaterdag a.s. nog veel meer korting te halen aan de Nieuwmarkt aangezien Primera de prijzen van diverse niet-actie artikelen echt gaat dumpen in het kader van “Dumping Day Bolsward”. En het is morgen de laatste dag van de HEMA-outlet

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.