Primera Bolsward opent maandag haar service-deuren

Primera Bolsward, gevestigd aan de Nieuwmarkt, opent morgen extra haar deuren van 11 –18 uur.

“We doen dit omdat Jumbo en Poiesz dicht zijn en de mensen toch altijd even een boekje, blaadje, krantje of een rokertje nodig hebben”, zo geeft ondernemer Niels Engelmoer aan. Ook is het vaak zo dat er bij de Rabo en Abn/Amro niet meer gepind kan worden en in de Primera is een ING-automaat voor ING-klanten en aan de kassa kan(tot max.€70.) bij aankoop van ene product bijgepind worden.

“Hierdoor kunnen de vele bezoekers van de binnenstad toch geld opnemen én de handelaren aan de finish plus onze horeca-ondernemers waar met cash betaald moet worden hebben er profijt van”, aldus Engelmoer. “En natuurlijk strooi ik met leuke aanbiedingen, wat te denken van een echte 11 steden handdoek voor maar €9,95”. Geweldig idee toch om dat aan een 11 steden rijder te geven bij aankomst, we pakken het nog leuk in ook”, zo besluit de actieve ondernemer.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.