Prijzenregen HEMA Bolsward door Bolswarder zegelactie

Al jaren lang krijgt de consument die in Bolsward haar aankopen doet bij diverse winkels een Bolswarder Zegel.

De klant kan de zegels op een spaarkaart plakken en deze inleveren tegen geld of korting op goederen. Daarnaast is er jaarlijks de Winteractie waarbij de consument zegels op een speciale actiekaart kan plakken en in kan leveren bij onder andere Hema Bolsward.

Aan het eind van de actie wordt er door een notaris prijswinnaars getrokken uit de vele honderden kaarten. De totale prijzenpot stond dit jaar op meer dan 6.000 euro! De prijswinnaars van Hema zijn donderdagavond 14 april in het koffiebuffet gekomen om de prijs in ontvangst te nemen. Er waren diverse prijzen te vergeven, waaronder prachtige BBQ-pakketten, modecheques twv 250 euro en wooncheques twv 200 euro.

Ook de 1-minuut gratis winkelen was terug van weg geweest. De prijswinnaar mochten, na het bekend maken en overhandigen van de cheques, de prijzen meteen verzilveren en mee naar huis nemen. ‘’We vinden het erg leuk dat we onze vaste klanten blij hebben kunnen maken met zoveel leuke prijzen’’, zegt Johan Kampinga (filiaalmanager Hema Bolsward). ‘’Op deze manier kunnen we als winkel én stad iets terug doen voor onze klanten.

Het was erg leuk om te zien met welk enthousiasme de klanten de prijzen in ontvangst namen en meteen hebben verzilverd. De twee keer 1-minuut gratis winkelen was weer een succes. De beide dames hebben samen voor ruim 500 euro binnen 1 minuut bij elkaar verzameld en dat is knap!’’.

De consument houdt nog steeds van zegels plakken en dat blijkt uit het succes van de Bolswarder Zegel. Voor meer informatie: http://www.bolswarderzegelactie.nl/

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.