Prijswinnaars bekend Oudejaarscircus Primera

Al een maand lang twitterde ie het van de daken. Koop een oudejaarslot bij Primera en maak kans op nog één! Ondernemer Niels Engelmoer had er zin aan en liet vanavond de uiterst charmante kapsters van Hairstyle Haarsma 3 lootjes uit de zijn WINkoffer halen.

De beide halve oudejaarsloten gingen naar de dames Houtsma en van der Linde uit Bolsward. Het hele oudejaarslot ging naar een bezitter van een vakantiehuisje in Makkum, de heer Wim Simon uit Den Bosch. Hij reageerde telefonisch uiterst verheugd op deze prijs en laat het oudejaarslot zo snel mogelijk ophalen door een Fries familielid. Alle winnaars gefeliciteerd!

Primera aan de Nieuwmarkt in Bolsward verkoopt morgen nog de hele dag oudejaarsloten en is vanaf 8 uur open! In de Primera zit tevens een ING-geldautomaat waar ING-klanten kunnen pinnen. Voor klanten zonder ING-pas die bij de rabo- en abn geldautomaten niet meer terecht kunnen is er de mogelijkheid tot bijpinnen bij een aankoop bij Primera. Een oudejaarslot behoort natuurlijk tot de mogelijkheden want Wens Groots!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.