Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via speciale postzegels

Via postzegels het laatste nieuws over de Nederlandse medaillewinnaars in Rio ontvangen. Het kan met het speciale postzegelvel ‘Olympische Spelen 2016’.

Om het laatste nieuws te ontvangen heb je wel een smartphone nodig. Na het scannen van de barcode op het postzegelvel wat je in de winkel (in Bolsward exclusief bij Primera) gekocht hebt verschijnen de drie postzegels op je telefoon. Door op de afbeelding van de postzegels te klikken, kom je op de website van TeamNL om het laatste nieuws over de Nederlandse medaillewinnaars te lezen.
Postzegels

Het postzegelvel bestaat uit een gouden, zilveren en bronzen postzegel. Samen vormen zij het podium waarop de drie winnende teams of atleten worden gehuldigd. De gouden postzegel heeft het grootste formaat en het TeamNL-logo is alvast in de medailles geplaatst.
Verkrijgbaarheid

Op de drie postzegels ‘Olympische Spelen 2016’ staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De postzegels zijn voor Bolsward e.o. exclusief te koop bij Primera Bolsward. Primera is gevestigd aan de Nieuwmarkt en van maandag t/m zaterdag al om 8 uur open, ook voor postzegels en eventuele andere PostNL zaken.

De Geldigheidstermijn van de Postzegels is onbeperkt.

beeld: PostNL

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.