Praise avond in Het Keerpunt

Zaterdagavond 21 januari wordt voor de derde keer in Bolsward een oecumenische praiseavond gehouden. Het thema deze keer is ‘1+1+1=1’, in het teken van de week van de eenheid.

Voor deze Boalsert Praise zijn Ronald Hoogkerk & Band uitgenodigd om de avond in Het Keerpunt te leiden. Iedereen is van harte welkom om de eenheid te vieren.

De Praiseavond begint om 20:00 uur. De organisatie ligt in handen van een gelegenheidscomité dat is samengesteld uit leden van de Gasthuiskerk, Het Keerpunt, Gloriehuis en de Zalige Titus Brandsmaparochie. Het voornemen is om ook in 2017 een aantal keren op deze wijze samen te komen, samen biddend voor de stad.

God prijzen en aanbidden kan niet los staan van echt betrokken zijn op de samenleving. Naast samen 1 te zijn als de kerken in Bolsward in gebed en lofprijzing strekken we ons ook uit 1 te zijn in dienstbaarheid voor de stad. Om de liefde van God voor mensen concreet te maken.

U bent van harte uitgenodigd in het Keerpunt aan de Burgemeester Praamsmalaan 35 in om met elkaar God de lof toe te zingen die Hem toekomt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.