Prachtige schatkist voor nieuwe zwemleskandidaten

Tijdens de zwemlessen van Optisport in Bolsward worden kinderen meegenomen op avontuur en voor dat avontuur krijgen de kinderen een schatkist.

Deze schatkist wordt door Optisport Bolsward samen met Sikma’s Warenhuis aan de kinderen gegeven. De verschillende avonturen staan beschreven in een paspoort die de zwemleskinderen krijgen bij de start van het zwemtraject.

Gaandeweg zal de schatkist worden gevuld met edelstenen en medailles. Ook zit er natuurlijk voor de zwemleskinderen een waardebon in van Sikma’s Warenhuis. Deze kunnen zij gebruiken om zelf een mooi cadeau uit te zoeken na het behalen van hun diploma.

Op 25 november a.s. zullen de eerste kandidaten, die al met hun schatkist zijn begonnen, alweer mogen afzwemmen. Hierbij vullen zij hun schatkist weer aan en maken zij zich weer klaar voor het volgende avontuur.

 

Op de foto overhandigt Kor Sikma de schatkist aan Ingrid van Rijswijk,locatie manager Vitaloo.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.