Praat mee over de herinrichting binnenstad

Platform Bolsward organiseert donderdagavond 2 maart een inloopavond in het oude pand van Rabobank aan het Skilwyk.

Tijdens deze avond worden onder andere de nieuwe plannen voor het stadhuis gepresenteerd wordt meer duidelijk over de verbouw plannen van Zorggroep Patyna aan  het oude pand van de Rabobank, wordt de herinrichting van de binnenstad besproken en gaat het over duurzaam Bolsward.

Platform Bolsward is benieuwd naar uw mening en visie op de verschillende plannen. De avond begint om 20.00 uur, de inloop is een half uurtje eerder.

 


4 reacties

 1. tjalling schreef:

  mee praten er zal vast al een plan liggen dus heeft geen zin

  • Ton schreef:

   Natuurlijk liggen er plannen Tjalling. Daar mag jij je mening over geven en aangeven hoe je het eventueel anders ziet. Die punten neemt de gemeente mee.
   Het heeft dus juist wel zin om te komen kijken en meepraten!

   • Anja schreef:

    Heel goed bedoeld Ton, maar wat Tjalling bedoelt en wat ik helemaal met hem eens ben is dat over het algemeen niet naar de inwoners van Bolsward geluisterd wordt en dat plannen al zover gevorderd zijn dat inspraak niet meer ‘haalbaar’ is. Er wordt netjes een inspraakavond georganiseerd, maar alles wat ingebracht wordt verdwijnt meteen in de prullenbak.

    • Ton schreef:

     Kom op jongens, nu krijg je de kans om je stem te laten horen. Wordt er geluisterd en ga je niet komen? We moeten af van dat Calimero gevoel wat er bij een enkeling nog bestaat. We zijn een geweldige stad, een stad waar je trots op mag zijn.

     Dus bij deze, kom gewoon langs, bakje koffie erbij, plakkie cake en praat mee. Nu kan het gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *