Popkoor Rainbow gaat door

BOLSWARD – Met Heamiel zal Musical-Popkoor Rainbow weer te horen zijn in de stad met een aantal mooie en swingende optredens. Het projectkoor kende vorig jaar een succesvol debuut tijdens Heamiel, en telde ruim zestig deelnemers.

Na de zomer is de helft van deze groep doorgegaan als ‘gewoon’ koor, met de bedoeling ieder jaar weer als projectkoor Rainbow mee te doen. Inmiddels is het koor bezig met het opbouwen van het repertoire en is het eerste (kerst)concert gegeven. Vanaf de start was één ding duidelijk: ieder jaar wil het koor met zoveel mogelijk Bolswarders een speciaal projectkoor vormen om met toepasselijke songs de Heamieldagen nog meer kleur te geven.

Rainbow is een koor met zowel ervaren als onervaren zangers. Die mix maakt Rainbow erg toegankelijk. De enige wens voor nieuwe leden is dat ze toonhoogte kunnen houden. Vorig jaar kon men met een kleine vrijwillige bijdrage deelnemen dankzij sponsoring van de drie Bolswarder Stichtingen. Deze financiële ondersteuning werd echter maar éénmalig toegekend. Daarom wordt de deelnemers dit jaar gevraagd mee te doen tegen een bijdrage die net zo hoog is als de koorcontributie (15 euro per maand), om de kosten te dekken. Denk daarbij aan de ervaren, professionele dirigent Erwin de Ruij- ter, de pianist, overige bandleden, de repetitieruimte en de opbouw van de Rainbow intochtwagen.

Repetities zijn wekelijks op woensdagavond en starten op 8 maart, van 20.00 tot 22.00u in de kleine gymzaal van de Sint Maartenschool, Plein 1455. Let op: ingang via het schoolplein.

Aanmelden kan via de mail of 06-10677585.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.