Pop-up locatie voor coronavaccinatie in Koudum

KOUDUM – GGD Fryslân opent op 28 oktober een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Koudum. De pop-up locatie bevindt zich in De Klink aan Ds. L. Tinholtstraat 1.

Iedereen vanaf 12 jaar oud met een afgeronde basisserie tegen corona (1ste en 2de vaccinatie) kan een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen.

Dit kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. De vaccinatie is gratis, je hoeft alleen een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin.

Openingsdagen en -tijden

De pop-up locatie is op de volgende dagen tussen 10.00 – 17.00 uur geopend:

28 oktober
11 november
25 november
9 december
23 december

Niet voor de eerste en tweede vaccinatie

Op de pop-up locatie is het niet mogelijk om een eerste of tweede prik van de basisserie te krijgen. Hiervoor kun je terecht op een van de vaste vaccinatielocaties van de GGD.

Vragen over het coronavirus en het vaccin?

Heb je vragen over het coronavirus en het vaccin? Ook dan kun je op de pop-up locatie terecht. De aanwezige arts beantwoordt graag al jouw vragen.

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.