Politiek debat in IJlst

Woensdagavond vindt er in IJlst een politiek debat plaats die georganiseerd wordt de LFB en de WMO-adviesraad. 

 De LFB en de WMO-adviesraad willen een bijdrage leveren aan de sociale integratie en emancipatie van mensen met een beperking in Súdwest-Fryslân en Littenseradiel. Meedenken, meepraten en mee-beslissen is belangrijk voor de doelgroep, zeker als het gaat om de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Tijdens de avond zullen o.a.  leden van de doelgroep uit de gemeenten, raadsleden en schaduwleden van de gemeenten politieke partijen, leden van de WMO-adviesraad, leden van de cliëntenraden WSW, Talant en Noorderbrug, directeuren en regiomanagers van zorginstellingen en maatschappelijke organisaties die actief zijn in Súdwest-Fryslân en Littenseradiel en professionals en betrokkenen van gemeenten en organisaties met elkaar in debat gaan.

Het politiek debat wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten SW-Fryslan en Littenseradiel.

De landelijke organisatie LFB komt op voor de belangen van mensen met een beperking. De LFB vindt het belangrijk dat de maatschappij niet alleen over deze groep praat, maar vooral met deze groep. Daarom biedt de LFB ondersteuning van een coach en ervarings-deskundige. Dankzij deze unieke werkwijze kunnen mensen met een beperking zelf het woord voeren en opkomen voor hun belangen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.