Politiek café over onderwijs en arbeidsmarkt

Bolsward-“Onderwijs dat aansluit op de arbeidsmarkt vergroot de kans op werk”, zo geeft Margreet Mulder, de lijsttrekker van D66 Fryslân aan.

Zij is één van de gasten in het tweede politieke café van D66 dit jaar. Voor deze avond zijn ook Delmer Los (eigenaar van CMS schepen) en Wietse Schuitema (vestigingsdirecteur van de vestiging Sneek van ROC Friese Poort) te gast.

Maken jongeren bewuste keuzes? Sluit het onderwijs voldoende aan op het bedrijfsleven? Werken onderwijs, bedrijfsleven en de overheid wel goed genoeg samen? En trekken jongeren niet weg? Dit zijn enkele van de kwesties die centraal zullen staan in het volgende politieke café.

Zoals vaste bezoekers van het politiek café al gewend zijn, is er veel ruimte voor discussie, ook met alle bezoekers. Het café is dit keer op donderdag (5 maart) in café/restaurant De Wijnberg in Bolsward. Het begint om 20.00, de zaal is om 19.30 open.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.