Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Update: Inmiddels heeft de bestuurder van de auto zich gemeld bij de politie.

Bolsward – De politie is op zoek naar de eigenaar van een donker gekleurde Peugot 206.

Deze moest in de nacht na de Fietselfstedentocht stoppen op de Marktstraat vanwege een vechtpartij. Rond 02.30 uur vond er een confrontatie plaats tussen twee groepen mannen. Zonder duidelijke aanleiding ontstond er een vechtpartij waarbij twee inwoners uit Bolsward van 41 en 46 jaar gewond raakten. Een van hen werd opgenomen in het Antonius ziekenhuis te Sneek, hij bleek een gebroken kaak en gebroken oogkas te hebben.

De politie heeft in verband met het onderzoek inmiddels al een aantal getuigen gehoord maar is nog op zoek naar de bestuurder van de Peugot. Mochten er nog andere mensen zijn die extra informatie kunnen geven m.b.t. genoemd incident, dan hoopt de politie dat zij deze informatie willen doorgeven. Info via de bekende nummers: 0900-8844 of via via MMA 0800-7000 met verwijzing naar ons reg.nr. 2015148166

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.