Politie zoekt eigenaren roestvrijstaal

Bolsward- Naar aanleiding van de in beslag name van een auto welke in de nacht van woensdag op donderdag in beslag werd genomen na een korte achtervolging is de politie op zoek naar naar de eigenaar van roestvrijstaal.

Op deze vroege ochtend zag de politie een auto met open kofferbak met goederen rijden. Na een korte achtervolging sprong inEekwerd II de verdachte uit zijn auto en rende weg. In auto werden vermoedelijk gestolen goederen aangetroffen, waaronder roestvrij staal. De identiteit van de bestuurder/verdachte is bekend, het gaat om een 31 jarige. inwoner uit Bolsward.

De personenauto met inhoud werd in beslag genomen. Onderzoek in de woning van de verdachte leverde (nog) niets op. Een van de vragen van de politie is waar in de regio kortgeleden roestvrij staal is gestolen. Er is hierover nog geen aangifte gedaan. Weet u meer dan kunt u bellen met  0900-8844 of reageren op de FB pagina van de politie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.