Politie start buurtonderzoek vanwege autobranden

Bolsward – Aan De Gear en aan De Skries zijn maandagnacht twee auto’s in brand geraakt. De politie gaat uit van brandstichting en doet een nader onderzoek.

Omstreeks kwart over een werd de brand gemeld aan De Gear. Enkele uren later, even voor vier uur, volgde de brand aan De Skries. Beide branden werden door de brandweer geblust.

De voertuigen liepen zware schade op. Dinsdagochtend begint de politie met een buurtonderzoek. Mogelijk zijn er getuigen die rond de genoemde tijdstippen iets hebben gezien of gehoord, en die nog niet met de politie hebben gesproken. Hebt u informatie dan wordt u verzocht om contact te zoeken met de politie op het bekende nummer 0900 8844. Wilt u dit anoniem doorgeven, zoek dan contact met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000

 

lees ook: Brandweer rukt uit voor autobranden

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.