Politie rijdt zichzelf klem

Een politiewagen heeft zich maandagmiddag op de Harlingerstraat zelf klem gereden op één van de beruchte verkeersremmers. 

De politie was op weg naar een melding van een woningbrand aan de Knetemanstraat en bij het parkeren werd de witte bol over het hoofd gezien waardoor de auto niet meer voor of achteruit kon. De bollen zijn berucht want in de laatste jaren zijn meerdere auto vast komen te staan op één van de bollen.

Momenteel zitten er nog twee van deze bollen in het noordelijke gedeelte van het wegdek. De bollen aan de kant van de Knetemanstraat waren al verwijderd omdat statistisch gezien daar de meeste auto’s klem kwamen te zitten.

 

Foto:R. Bruinsma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.