Politie maakt afspraken met zwemmers in stadsgrachten

Bolsward – De politie heeft met de jongeren die op verschillende plaatsen in de Bolswarder stadsgrachten zwemmen afspraken gemaakt over de zwemlocaties. Dat laat de politie via twitter weten.

Hierin werden ook de  havenmeesters, brugwachters, handhaving en het jongerenwerk betrokken. Zeker in het drukke vaarseizoen onstonden er soms gevaarlijke situaties tussen boten en zwemmers. Ook bleek er soms alcohol genuttigd te worden.

Afgesproken is nu dat er geen alcohol genuttigd mag worden,  dat de jongeren de instructie van brugwachter/havenmeester opvolgen, het geluid van radio’s niet te luid mag staan en dat de rotzooi wordt opgeruimd.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.