Politie blijft actie voeren, bureau's twee uur dicht

De politiebureaus in Friesland zijn vanmorgen twee uren gesloten voor het publiek als protest tegen het uitblijven van een goede CAO.

Het conflict tussen de bonden en de minister kan vooralsnog niet vlot worden getrokken omdat beide partijen de hakken in het zand zetten. Om dezelfde reden was er gisteren op de Nederlandse snelwegen al een langzaam aan actie. De actie loopt van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Het nummer 0900-8844 is in Friesland gewoon bereikbaar. De politieagenten zijn wel aan het werk, maar doen administratief werk, dat volgens de vakbonden is blijven liggen door de hoge werkdruk. Voor calamiteiten en noodhulp is de politie bereikbaar.
(via groot Sneek)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.