Poging tot woninginbraak

Nijland-Op de Smidstrjitte werd op 5 december de achterdeur van een woning opengebroken. Maar de dader(s) zijn de woning niet binnen gegaan.

Waarschijnlijk werd men gestoord. Het voorval vond plaatst tussen 16.00 en 17.15 uur. De politie hoopt dat er mensen zijn die iets opvallends hebben gezien. Zij kunnen de politie via 0900-8844 bellen.

Juist in deze donkere dagen is het voor inbrekers gemakkelijk om te zien of er iemand wel of niet aanwezig is in een woning. Een simpele tip is om een lichtje te laten branden in uw huis als u niet thuis bent.

Daarnaast geeft de politie aan dat u verdacht gedrag of een verdachte situatie in uw buurt direct moet melden. Dat kan via 112 of 0900-8844 of 112. “Samen met elkaar moeten we dit fenomeen binnen de perken houden, uw hulp daarbij is van grote waarde”: Aldus de politie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.