Poging tot babbeltruc lijkt mislukt

Bolsward – De politie kreeg woensdag een melding van een poging tot een babbeltruc. 

In het hofje Martinushof werden aan het einde van de middag bij een mevrouw medicijnen bezorgd. De bezorger hiervan was bij de voordeur in contact met de vrouw die de medicijnen in ontvangst nam terwijl langs de geopende deur twee vrouwen de woning binnen liepen. De bezorger vertrok in eerste instantie maar vertrouwde de situatie niet. Hij keerde terug en trof de beide vrouwen nog in de woning aan waarop die meteen vertrokken.

De vrouwen zijn bijna 20 minuten binnen geweest maar volgens ter plaatse gekomen familieleden wordt er waarschijnlijk niets vermist. Het slachtoffer is oud, slechthorend en slechtziend.

Signalement vrouwen: gezet postuur, 20/25 jaar, donkere kleding, ongeveer 1.50 mtr lang. Ze spraken gebrekkig Nederlands en van buitenlandse afkomst.

Buurtonderzoek leverde geen relevante info op.  Ook heeft de politie verder geen vergelijkbare meldingen of  aangiften ontvangen.  De politie vraagt om alert op dit soort incidenten te blijven en indien u nodig uw ouders te waarschuwen voor dergelijke praktijken.
Info – 0900-8844 zaaknummer 2017147529

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.