Poiesz Bolsward ontvangt toegankelijkheidsaward

Wethouder Durk Stoker en de CIG, adviescommissie Toegankelijkheidsbevordering, reiken op 19 mei toegankelijkheidsawards uit aan vijftien organisaties en bedrijven in Súdwest-Fryslân waaronder Poiesz in Bolsward.

Deze organisaties zijn geschouwd door de CIG en zijn toegankelijk bevonden voor mensen met een beperking.

Wethouder Durk Stoker: ‘De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Toegankelijkheid van openbare gebouwen is daarvoor heel belangrijk en mag geen drempel zijn voor deelname aan het maatschappelijk verkeer. De CIG verricht een belangrijke advies- en signaleringsfunctie op het gebied van toegankelijkheid voor mensen met een beperking’.

Op dit moment is de CIG samen met de gemeente bezig om alle mfc’s, dorpshuizen en wijkgebouwen te schouwen en te adviseren over toegankelijkheid.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.