Poedercoating Bolsward te gast bij Noord-Nederland groeit

Tijdens de bijeenkomst van NLgroeit in Thialf te Heerenveen was Eric Kroontje van Poedercoating Bolsward te gast.

Tijdens deze bijeenkomst werden er vraagstukken besproken die sterk groeiende bedrijven in Noord-Nederland momenteel ondervinden. Poedercoating Bolsward is zo’n enorm groeibedrijf. Het bedrijf zag zijn omzet de laatste jaren enorm groeien. Zo was de omzetgroei in 2016 42% en voor dit jaar zelfs 60%.

Kroontje:”Koningin Maxima was ook als tafelgast aanwezig waarmee we in een heel plezierig en persoonlijk onderhoud onze (groei) uitdagingen konden bespreken”.  Volgens Kroontje kwam tijdens dit gesprek naar voren dat de koningin zich goed had voorbereid. Ze stelde gerichte vragen om te kunnen adviseren en in de nabije toekomst positief te laten ondersteunen met de verwachte groei van Poedercoating Bolsward. Kroontje kijkt dan ook terug op een geslaagde dag.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.