Poedercoating Bolsward B.V.slaat eerste heipaal van het nieuwe pand.

Bolsward – Op donderdag 12 juli 2018 is de bouw van het nieuwe pand voor Poedercoating Bolsward aan de Marne 241 gestart en is de eerste heipaal geslagen. Door de snelle groei van Poedercoating Bolsward werd het tijd voor een eigen pand die aan de vraag van coating werkzaamheden kan voldoen en verder qua productiecapaciteit kan doorgroeien. Momenteel huurt de onderneming van Eric Kroontje meerdere bedrijfsunits die te weinig ruimte bieden en niet efficiënt genoeg zijn om het snelgroeiende bedrijf verder uit te kunnen bouwen. Afgelopen jaren zijn er omzet stijgingen geweest van ruim 50%.

Kai, Lars en Sophia slaan de eerste paal

Ruim 8 jaar geleden begon Poedercoating Bolsward met 1 bedrijfsunit in Bolsward en groeide al snel uit naar 8 bedrijfsunits. Met name de combinatie van zakelijke en particuliere klanten zorgde voor de grote groei. De werknemers hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld en zijn zeer betrokken bij het coatingbedrijf te Bolsward. Het ruim moderne pand van 3000 m2 is geheel naar de wensen van Eric Kroontje en zijn medewerkers ontworpen. Er komen meerdere moderne straal- en poedercoatinstallaties om het poedercoat proces optimaal te laten verlopen. Dit zorgt er tevens voor dat het personeelsbestand in de komende jaren nog aanzienlijk gaat groeien.

Het slaan van de 1e heipaal is in aanwezigheid van het personeel en familie door de kinderen van Eric en Suzan Kroontje verricht. Met deze speciale gebeurtenis is een belangrijke stap naar het nieuwe pand en de uitbreidingsfase van Poedercoating Bolsward gedaan.

Naar verwachting zal het pand in het voorjaar van 2019 in gebruik worden genomen.

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.