Podiumopbouw Heamiel (video)

Voor het Heamielcomité en de vrijwilligers zijn het drukke dagen want voor het feest losbarst moeten de laatste puntjes op de i worden gezet.

Een van die zaken is de opbouw van het festivalterrein in het Julianapark. Hiervoor is het Park sinds dinsdag afgesloten voor publiek zodat men in alle rust en veiligheid het terrein klaar kan maken.

Nadat vorig jaar het Julianapark een perfecte locatie bleek voor de twee grote popconcerten op vrijdag en zaterdag werd besloten om ook dit jaar het park om te bouwen tot festivalterrein. Nieuw is dat de locatie waar de sponsors worden uitgenodigd zich  nu boven de taplocatie bevindt en er hierdoor meer ruimte is voor het publiek.

(Foto Ton Visser)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.