Plug IT Hosting

Plug IT Hosting is een Webhostingbedrijf gelegen aan Franekerstraat 14 in Bolsward.

Meer informatie over Plug IT Hosting in Bolsward

Plug-IT Hosting biedt webhosting, VPS/cloudservices en domeinregistratie aan. Ze hebben verschillende hostingpakketten voor zowel kleine bedrijven als zelfstandigen, inclusief e-mail en back-up. Bij VPS-hosting krijg je je eigen privéserver die niet wordt gedeeld met anderen. Ze bieden ook VoIP-services aan, zowel als een aparte cloudservice als op je eigen VPS. Daarnaast zijn ze een geregistreerde domeinreseller en kunnen ze meer dan 100 verschillende domeinextensies inclusief SSL-certificaten en webhosting aanbieden. Neem contact op voor de beste prijzen en aanbiedingen en laat Plug-IT Hosting één of meerdere domeinnamen voor jouw bedrijf registreren.

Wil je weten wat Plug IT Hosting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plug IT Hosting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plug IT Hosting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plug IT Hosting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Plug IT Hosting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Plug IT Hosting

Bezoekers bekeken ook