Inloopavond herinrichting binnenstad vanavond in de Broerekerk

Platform Bolsward organiseert samen met de gemeente Bolsward vanavond, maandag 12 juni, een inloopavond in de Broerekerk om een aantal nieuwe plannen te presenteren

Foto via Platform Bolsward

Zo zal tijdens deze avond de herinrichting van het Broereplein en de Appelmarkt gepresenteerd worden.  De stads- en landschapsarchitect die de gemeente in de arm genomen heeft voor het ontwerp van beide projecten zal zijn plan verduidelijken en zal hij vragen die er zijn beantwoorden.

In de pauze tussen de presentaties in kan men stands bezoeken waarin uitleg gegeven wordt aan andere onderwerpen die spelen in Bolsward.  Zo kunt u onder andere zien wat het nieuwe lichtplan voor de stad zal worden, de tijdelijke verplaatsing van de markt in verband met de herinrichting van het Marktplein, de inrichting en het beheer van de begraafplaats en het beleid rondom de groenvoorziening. Ook is er aandacht voor de ontwikkelingen van het stadhuis.

De inloop vanavond begint om 19.30 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.