Plaatsing zendmast in Blauwhuis voorlopig van de baan

BLAUWHUIS –Werkgroep Antenne Blauwhuis is met hulp van werkgroep Zendmast Anders uit Heeg en de lokale politieke partijen er voorlopig in geslaagd om te voorkomen dat een 40 meter hoge zendmast van KPN midden in het dorp zal worden geplaatst.

Dualtec (de partij die voor KPN de zendmasten plaatst)  geeft namens KPN te kennen dat het realiseren van een zendmast naar achter is geschoven in de realisatieplanning. De oorzaak hiervan is volgens KPN een heroriëntatie van de opstelpunten in de gemeente Súdwest-Fryslân. Mocht KPN als nog voornemens zijn om in de toekomst wel in Blauwhuis een mast te willen plaatsen, dan geven zij aan wederom contact met de werkgroep op te nemen.

Het bericht van KPN heeft de werkgroep Antenne Blauwhuis tevreden gesteld. De vele inspanningen in de afgelopen periode zijn niet voor niets geweest en het bewijst maar weer eens dat je als  gemeenschap samen wel degelijk iets kunt bereiken. Echter wil de werkgroep Antenne Blauwhuis wel benadrukken dat KPN of een andere provider in de toekomst wellicht als nog kan aankloppen voor het plaatsen van een zendmast in Blauwhuis en omgeving. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan wil de werkgroep de bewoners van Blauwhuis en omstreken vragen dit te melden bij het dorpsbelang.

 

 

 

 

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.