Pizzorante Ponte Vecchio

Pizzorante Ponte Vecchio is een Italiaans restaurant gelegen aan Wipstraat 10 in Bolsward.

Meer informatie over Pizzorante Ponte Vecchio in Bolsward

Pizzorante Ponte Vecchio is een restaurant dat geopend is van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Reserveren kan via een mailtje naar reserveren@pontevecchio.nl of via het formulier op de contactpagina. Voor vragen, opmerkingen of telefonische reserveringen kan er gebeld worden naar 0515 - 57 48 28 of gemaild worden naar reserveren@pontevecchio.nl. Het restaurant heeft een menukaart en is in het nieuws geweest bij HotelkamerCheck. Voor meer contactinformatie kan er naar de website worden gegaan.

Wil je weten wat Pizzorante Ponte Vecchio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzorante Ponte Vecchio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzorante Ponte Vecchio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzorante Ponte Vecchio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Pizzorante Ponte Vecchio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzorante Ponte Vecchio

Bezoekers bekeken ook